Rágcsálóirtás és rovarirtás

Precíz és hatékony
minőségi kártevő-mentesítés

Teljeskörű rovar-
rágcsáló és gyomírtás

Rovarirtás

A rovarirtás hazánkban elsősorban a csótány, a hangya, az ágyi poloska és darázsirtás tevékenységére korlátozódik. A forradalmian új gélezési technológia segítségével a csótányirtás ma már nem igényel speciális előkészületet. Teljesen szagtalan a művelet, nincsenek látható nyomok, nem kell a rovarirtás után takarítani. Eredményessége garantáltan hatékony. Tapasztalt rovarirtó szakemberünk a legkorszerűbb és a leghatékonyabb rovarirtószereket alkalmazza, melyek az Európai Unióban regisztráltak és ellenőrzött minőségűek. A megfelelő hatóanyagokkal végzett precíz rovarirtás mindenki számára eredményes, mégis biztonságos. A korszerű technológiával és szakértelemmel teljes mértékben garantáljuk az eredményes munkavégzést Önnek!

Csótányirtás | Hangyairtás | Darázsirtás | Ágyi poloska

Bolha - rovarirtásA bolha: A bolhák, mint a vérszívók általában, rejtett életmódot folytatnak.
Épületeinkben robbanásszerű elszaporodásra is képesek. Az ártalom megelőzése érdekében fontos a tisztaság, valamint az állandó takarítás. A poros parketta, a hézagos kialakítású padlózat, valamint a padlószőnyeg ideális körülményeket biztosít a bolha szaporodásához. A helységek rendszeres takarítása a bolhalárvák fejlődését akadályozza meg. További lehetőség, a padozat forró vízzel történő felsúrolása. A bolhaártalom időleges kivédésére szúnyogok és kullancsok távoltartására használt bőrfelület kezelésére használt szerek is hatékonyak, azonban a ruházat védelme ilyen esetben sem megoldott. Végleges és tartós megoldás a szakember által történő permetezés. A felületi kezelés kombinált hatóanyagú bolha irtószerrel történik, mely az imágók (kifejlett példányok) elpusztításán kívül a lárvák elölését is biztosítja. Zsúfoltság és nagy fertőzöttség esetén füstképzés alkalmazása jöhet szóba.

Kullancsirtás, rovaritás szakszerűenKözönséges kullancs: Lapos tojásdad alakú 1-4 mm nagyságú sárgásbarna színű vérszívó rovar. Erdőkben bokros bozótos nyirkos helyeken él. Az aljnövényzeten megkapaszkodva várja a vért adó gazda felbukkanását, és onnan mászik rá áldozatára. Az emberre kapaszkodott kullancs a ruhán vagy bőrön, továbbmászik és a megfelelő helyen megtelepszik, és csak néhány óra után szív vért. A kullancsok veszélyes betegségeket terjesztenek, (pl: lyme kór, agyveőgyulladás). Védekezés: Fertőzött területet 1.5 méter magasságig irtószerrel kezeljük.

Rovarirtás Rágcsálóirtás
Csótány ikon Csótányirtás > Korszerű megoldás egy régi problémára: csótányirtás gélezéssel. Patkány ikon Patkányirtás > Miért olyan fontos a patkányirtás? Pár szó a vándorpatkányokról.
Darázs ikon Darázsirtás > A házilagos darázsirtás veszélyes is lehet, inkább bízza szakemberre! Egér ikon Egérirtás > Ne feledkezzünk el rokonaikról, az egerekről sem.
Hangya ikon Hangyairtás > A hangyairtás akkor hatékony, ha a megfelelő módszert alkalmazzuk.  
Poloska ikon Ágyi poloska > Ez a szapora vérszívó, az ágyi poloska bárhol könnyen megtelepedhet. Gyomirtás >

Pár hasznos oldal